Translate

luni, 27 aprilie 2009

Un avion dispărut în 1946 a aterizat în 1993 în America de Sud

Un avion de pasageri, care a dispărut fără urmă în 1946, pe traseul Rio – Havana, a aterizat în luna decembrie 1993 pe aeroportul Bogota din Columbia. La bordul său se aflau 36 de schelete.

Oamenii de specialitate vorbesc despre „cel mai mare mister din istoria zborului”. Un mister care a devenit cu atît mai mare cu cît este vorba de bătrînul avion Lockheed Constellation, care a decolat în anul 1946 şi la bordul căruia s-au găsit acum în 1993, la aterizare, ceşti de cafea caldă şi ţigări aprinse marca Old Gold, demult dispărută. Pe locurile pasagerilor se aflau ziarele zilei cu data de 21.09.1946 care nu erau îngălbenite de vreme şi miroseau încă a tipar.
„Aş fi dorit să pot da o explicaţie, dar mă aflu în faţa unui mister” spune expertul Herman Guevara, conducătorul unui grup foarte numeros de cercetători, căruia i s-a încredinţat misiunea de a cerceta misterioasa aterizare a avionului de mult dispărut.

„Singurul lucru pe care îl pot spune cu precizie este faptul că avionul, împreună cu toţi pasagerii săi a fost dat dispărut în anul 1946, în timpul unui zbor de la Rio de Janeiro la Havanna. Întru-un mod inexplicabil, avionul a aterizat în 1993 şi el arată ca şi cînd de ieri nu ar mai fi spălat.
Cum poate ateriza condus de schelete numai Dumnezeu ştie! Cei 36 de pasageri şi echipajul format din 4 persoane, au decolat după toate regulile, dar ceea ce a mai rămas din ei sunt doar schelete lor.”
Incredibila poveste a început atunci cînd un avion necunoscut, cu o inscripţie foarte veche, din Panair Do Brasil, a apărut deasupra aeroportului Bogota şi a început aterizarea. Personalul aeroportului a încercat în zadar să oprească aterizarea avionului necunoscut, deoarece în acelaşi moment un Boac din Brussel se pregătea şi el să aterizeze. Mulţumită manevrelor făcute cu sînge rece de căpitanul Anthony Bolard – 54 de ani, al companiei britanice, s-a putut evita în ultima clipă o ciocnire fatală.

„Cînd avionul fantomă s-a oprit, personalul de pază a deschis uşile şi cu mare groază a descoperit numai schelete”, spune Guevara. „Unul dintre oamenii noştri de pază, un fost soldat în marină, s-a speriat în aşa hal încît şi-a pierdut pe loc echilibrul.”
După o examinare amănunţită, resturile pasagerilor au fost transportate într-un spital militar, spre cercetare, avionul a fost parcat într-un hangar bine păzit la intrarea căruia scria „Accesul strict interzis!”
Cercetările se concentrează asupra întrebării unde a fost avionul în toţi aceşti ani. Singurul lucru cert este numărul de zbor 348, locul de decolare şi respectiva destinaţie.

Membră a grupului de experţi este şi cercetătorul în domeniul parapsihologiei Dr. Gloria Hamandez. Aşa cum afirmă ea, în cazul acesta există şi posibilitatea unei treceri în timp. Ea a lansat şi ipoteza că moartea pasagerilor are legătură cu un posibil contact cu inteligenţe extraterestre.
„Dacă avionul ar fi zburat într-un gol al dimensiunii timpului, oamenii ar fi rămas cu siguranţă în viaţă. Şi mai mult încă, ei nu ar fi fost cu nici o zi mai în vîrstă decît erau la decolarea din 1946”, a adăugat un om de specialitate.
„Dar datorită faptului că avionul era plin de schelete si curelele de siguranţă erau încă nedesfăcute, nu poate fi exclusă teoria că cineva din afară i-a omorît pe cei aflaţi în avion şi apoi dintr-un loc necunoscut ar fi dirijat maşina spre Pamînt. Se ştie că extratereştrii pot executa operaţiuni extrem de complexe datorită tehnologiilor extrem de avansate pe care le cunosc.”
Guevara asigură că echipa de cercetători va face tot ce îi stă în putinţă pentru elucidarea acestui mister. „Eu mă voi ruga să fim destul de puternici ca să putem accepta realitatea, oricare ar fi ea”, încheie Guevara.


Fragment din lucrarea „Spaţiu timp şi dincolo de ele prin yoga”

www.yogaesoteric.net

2 comentarii:

  1. Buna,
    De unde ai luat aceasta poveste cu avionul din 1946: http://74.125.95.132/search?q=cache:WMXuOf59hAkJ:marta-indigo.blogspot.com/2009/04/un-avion-disparut-in-1946-aterizat-in.html+%22Herman+Guevara%22+Lockheed+Constellation&cd=3&hl=en&ct=clnk ?
    George

    RăspundețiȘtergere
  2. mda....foarte interesant acest mister..sunt foarte multe mistere de acest gen..oare toate sunt adevarate???

    RăspundețiȘtergere