Translate

duminică, 26 aprilie 2009

Informatia a inceput sa circule in SUA

Margarina a fost produsa inital pentru a ingrasa curcanii, pe cand ceea ce a facut in realitate a fost sa-i omoare. Persoanele care au sponzorizat investigatia au vrut sa-si recupereze banii, asa ca au inceput sa se gandeasca sub ce forma sa o faca. Continea o substanta alba, care nu avea nimic atractiv pentru a fi comestibil, asa ca i-au adaugat o culoare galbena, pentru a o vinde in loc de unt. Acum au scos cateva noi savori, ca sa le mai vanda la necunoscatori ca voi si ca mine.

Cunoasteti diferenta intre margarina si unt ??? Continuati sa cititi pana la sfarsit...pentru ca este destul de interesant !!!
Comparatia intre unt si margarina :
Ambele au aceiasi cantitate de calorii. Untul este usor mai bogat in grasimi saturate: 8 grame, comparativ cu 5 grame pe care le are margarina.
A manca margarina in loc de unt poate creste cu 53% riscul de imbolnaviri coronariene la femei, conform unui recent studiu medical dela Universitatea din Harvard.
A manca unt, creste absorbtia unei mari cantitati de nutrienti, care se gasesc in alte alimente.
Untul contine beneficii nutritionale proprii, in timp ce margarina are numai ceeace i-au fost adaugate la fabricatie.
Untul este mult mai bun decat margarina si imbunatateste savoarea altor alimente.
Untul a existat de secole, in timp ce margarina are mai putin de 100 de ani.

Acuma... despre margarina: este foarte bogata in acizi grasi (aceia pe care i-au descoperit recent oamenii de stiinta, ca sunt foarte rai si guvernele au inceput sa ii interzica). Risc triplu de boli coronariene. Creste colesterolul total, mai ales cel rau si micsoreaza colesterolul bun.
Creste de 5 ori riscul de cancer.. Micsoreaza calitatea laptelui matern. Micsoreaza reactia imunologicaa organismului. Micsoreaza reactia la insulina.
Margarinei ii lipseste O MOLECULA pentru a fi PLASTIC ....!!!!
Numai acest fapt si este suficient sa evitati folosirea margarinei in viata voastra si oricare alt lucru care ar fi hidrogenat (asta inseamna ca se adauga HIDROGEN, care modifica structura moleculara a substantelor).
Puteti incerca urmatoarele : cumparati un pic de margarina si lasati-o in garaj, sau intr-un loc umbros. Dupa cateva zile, veti observa doua lucruri: nu veti gasi nici muste, nici macar acei deranjanti tantari (ceeace ar trebui sa va spuna ceva). Nu veti putea simti nici un miros urat sau diferit, pentru ca nu are nicio valoare nutritiva.
Nimic nu creste in ea. Nici macar cele mai mici microorganisme nu pot creste in ea. De ce ? Pentruca este aproape numai plastic !!!
V-ar place sa ungeti pe paine prajita un Tupperware ? (ex. recipientii cu capace care se vand prin sistemul Super Level Marketing)
Mai putem adauga inca ceva:
ca daca luam o bucata de margarina si o punem pe gratar, sau intr-o tigaie ca sa prajim o friptura, va iesi un fum negru !!!

Trimiteti prietenilor vostri...le poate fi de folos !!

Cu stima,
Kind regards,

Valer TURCIN, Cercetator stiintific, Centru 5 Materiale electroizolante si tehnologii de mediu ,SC ICPE SA ,Bucuresti Sector 3, Splaiul Unirii, 313
Telefon: 021 5893480
Mobil: 0744 680254

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu