În volumul său "World Without Cancer", autorul american Edward Griffin
descrie adevărul despre o descoperire mai veche, ascunsă cu grijă de
marele public, şi anume proprietăţile curative ale vitaminei B17, numită
şi laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter, citat de Agerpres.
Este
un fapt demonstrat faptul că această substanţă distruge repede celulele
canceroase. Autorul oferă mai multe informaţii despre vindecarea
bolnavilor de cancer graţie B17, precum şi explicaţiile ştiinţifice ale
acţiunilor sale şi ridică întrebarea 'De ce medicina convenţională nu
recurge la aceasta pe scară largă împotriva bolii înşelătoare?'.
Griffin susţine că vitamina B17 nu este utilizată în medicina
convenţională nu din raţiuni de ordin ştiinţific, ci din cauza politicii
elitei mondiale în domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt
cheltuite anual pe cercetare şi tratamente ale cancerului, alte miliarde
sunt cheltuite pe producţia armatei de substanţe chimice destinate să
lupte împotriva bolii. Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin
economic pentru o industrie farmaceutică dominantă în lumea noastră.
Vitamina B17,
care ucide cancerul, este conţinută în special în sâmburii de caise.
Aceştia au fost declaraţi oficial medicament împotriva tuturor tipurilor
de cancer încă acum 35 de ani. După cel de-al Doilea Război Mondial,
dr. Max Gerson şi-a tratat cu succes pacienţii cu acest remediu şi l-a
inclus în metoda sa de combatere a cancerului.
Amigdalina se
găseşte în sâmburii de caise, migdale, vişine, piersici, prune şi mere,
precum şi în seminţele de mere, sorg, mei, seminţe de in, linte, unele
soiuri de fasole şi struguri. De asemenea, în unele plante şi multe alte
produse pe care omul modern nu le utilizează în mod curent în
alimentaţie.
Modul actual de viaţă ne face să consumăm produse
din făină rafinată, mult zahăr, ulei de gătit şi alte produse
industriale şi procesate, în timp ce alimentele organice naturale au
fost mult timp absente din meniul nostru. Bunicii noştri au mâncat
alimente naturale nerafinate, iar cancerul pe vremea lor era un
eveniment rar. Ei consumau fructe uscate, pâine din făină brută şi chiar
pâine din mei. Astfel, ei aveau acces, fără să ştie, la vitaminele
necesare pentru o viaţă sănătoasă, ferită de boli, inclusiv amigdalina
(B17).
Vitamina B17 a fost interzisă pentru tratamentul
cancerului acum 35 de ani, chiar dacă numeroşi savanţi susţineau că,
dacă o persoană ar consuma zilnic această vitamină, ea nu ar dezvolta
cancer, susţine autorul volumului menţionat. Potrivit acestuia, giganţii
farmaceutici, precum şi Ministerul Sănătăţii al SUA au exercitat
presiuni uriaşe asupra Direcţiei de control pentru calitatea alimentelor
şi medicamentelor, care a declarat drept ilegală comercializarea
vitaminei B17, împreună cu informaţiile ataşate despre efectele sale
terapeutice împotriva cancerului, precum şi vânzarea unor categorii de
fructe proaspete şi sâmburi de caise.
Tactica mai includea
răspândirea de zvonuri că sâmburii de caise şi de migdale conţin cianură
şi că aceasta i-ar putea otrăvi pe cei care le mănâncă. Dar adevărul
este că nimeni nu s-a otrăvit din această cauză până în zilele noastre,
chiar dacă a consumat în cantităţi mari sâmburi de caise sau migdale,
scrie Edward Griffin în volumul său.
Sursa:
http://jurnalul.ro/stiri/observator/descoperire-revolutionara-ascunsa-de-companiile-farmaceutice-adevarul-despre-vitamina-care-ucide-cancerul-643378.html
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu