Translate

duminică, 19 mai 2013

Invitatie la workshop: "Elibereaza-ti viata!"

Fiziologul Hans Selye, parintele teoriei moderne despre stres, a definit stresul ca un raspuns la orice cerere de schimbare. Totusi, s-a constatat ca stresul poate fi determinat si de lipsa schimbarilor, de o viata nemultumitoare, in care tu nu iti traiesti viata, ci de fapt viata te traieste pe tine. Stresul este reactia organismului prin care psihicul ne comunica faptul ca ceva nu functioneaza asa cum ar trebui. Indiferent ca este determinat de situatii de viata dificile, de lipsa alternarii optime munca/ repaus sau se datoreaza unor situatii speciale precum refacerea dupa boala sau altele, stresul ne poate afecta imaginea de sine, relatiile si eficienta in diferite domenii ale vietii si poate duce la diverse disfunctii: anxietate, depresie, nesiguranta de sine, probleme de concentrare, probleme de cuplu, oboseala, iritabilitate, imunitate scazuta, eficienta in general redusa. El poate duce la comportamente nedorite, cu repercursiuni asupra sanatatii, asupra relatiilor cu ceilalti, la preferinta pentru abuz de substante, alcool, si altele.

Daca vrei sa afli cum sa recunosti stresul, cum sa-l poti controla si reduce, si daca vrei sa afli metode practice si eficiente prin care stresul sa-ti devina chiar un aliat, daca vrei sa inveti despre relaxare, autosugestie, eliberarea emotiilor si meditatie, te asteptam cu drag la workshop!

- Mihaela Begiu- Perelighin, psiholog clinician de orientare gestaltista si experientiala a unificarii, practicant hatha yoga (initiere Swami Sivamurti Saraswati, Satyananda Yoga- scoala pe care a urmat-o si Mircea Eliade), Qi Gong (maestrul Adrian Florea) si consultant terapii florale Bach (Claudia Cabat)

- Simina Timariu, psihoterapeut in formare in psihoterapie cognitiv- comportamentala

Miercuri, 5 iunie 2013, Bucuresti  ~   Locurile sunt limitate!

Inscrieri: telefon 0720 905 367, email mperelighin@yahoo.com


Detaliile le vor fi comunicate celor care se inscriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu