Translate

duminică, 6 ianuarie 2013

Invitatie la workshop: "Vindecare holistica"- WORKSHOP AMANAT

Redescopera, intr-o viziune holistica, mecanismele care duc la starea de sanatate sau de boala. Pornim de la psihologie si ajungem impreuna la stiinta milenara yoga.

Suntem mai mult decat corpul fizic, decat mintea noastra, si mult mai mult decat am fost conditionati sa fim de catre parintii nostri sau de societate. Esenta noastra este FERICIREA si LIBERTATEA.
DAR putem redeveni oricand creatorii propriilor noastre vieti: ai propriilor stari emotionale si fizice si ai propriilor actiuni. Din persoane ingrijorate si stresate, putem redeveni senini, plini de energie, optimisti si increzatori in noi insine si in ce ne rezerva viitorul. Realitatea este asa cum o vedem noi, si in final prin gandurile noastre atragem exact acele lucruri, intamplari, pe care le-am proiectat in viitor.

Vom intelege impreuna de ce uneori este nevoie de luni sau chiar de ani de psihoterapie pentru a depasi probleme ca: anxietatea, depresia, fobiile, lipsa de motivatie. Yoga vine in completarea psihologiei si ne arata ca uneori emotiile negative ne-au blocat energia, ca de fapt fiecare problema cu care ne confruntam reprezinta un blocaj la un anumit nivel energetic.

Psihologia, psihoterapia (“vindecarea prin cuvant”), asociata cu yoga ne poate ajuta sa obtinem rezultate mai rapide, sa ne destresam, sa ne crestem energia si vitalitatea si sa trecem mai usor peste problemele cu care ne confruntam, de orice natura ar fi ele.

Satyananda Yoga este un sistem care încorporează practicile traditionale, abordeaza toate aspectele ființei umane: corpul, mintea, emoțiile, iar practicantul ajunge cu usurinta la o stare de echilibru si de armonie.
Viata in acest secol a devenit din ce în ce mai agitata si aglomerata. Afla cum te poti bucura de beneficiile de yoga fără să adaugi la programul tau o altă activitate consumatoare de timp. Yoga nu te fortează să faci schimbari dramatice în stilul tau de viata, ci mai degrabă iti dezvaluie metodele de a face ajustari mici in rutina de zi cu zi, care iti pot aduce beneficii semnificative pe termen lung. Practicata în fiecare zi, timp de câteva minute, yoga te ajuta sa depasesti mai usor stresul, sa te relaxezi mai profund.

Organizatori:

• Mihaela Perelighin- psiholog clinician 


• Sn. Mangaldharma (Avisek Majumdar)- Sannyasa Dashnami-reprezentant al traditiei spirituale veche de mai bine de 2000 de ani si al Satyananda Yoga, o scoala de Yoga autentica din India, aceeasi pe care a urmat-o si Mircea Eliade.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu