Translate

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Zece lectii de la ingeri

1. Viata in integritate
Ingerul mi-a spus: "Petrece-ti timpul facand activitati care se potrivesc cu cele mai inalte intentii ale tale. Lasa-te angrenat in lucruri pe care intuitia iti spune sa le faci. Aceste lucruri vor deveni vindecatoare pentru tine si te vei bucura facandu-le sau, daca nu sunt cele bune, le vei inlatura cu usurinta." Ingerii m-au determinat sa am incredere in ce-mi spune inima. Ei m-au asigurat ca va fi mai bine pentru mine sa renunt sa fac un lucru care nu se potriveste cu aspiratiile mele adevarate. Am aflat foarte repede ca ingerii au dreptate!

2. Exista doar clipa prezenta
"Esti complet si intreg chiar acum. Nu cauta cu privirea spre ce iti poate aduce ziua de maine - aceasta implica faptul ca tu esti imprefect si cu lipsuri acum si ca vei fi intreg cand ceva din exterior va veni in viata ta in viitor." Cand ingerii au spus asta mi-am dat seama ca am trait pentru viitor. Ma focalizam asupra a ceea ce ziua de maine ar fi putut sa-mi aduca, in loc sa ma concentrez pe binecuvantarile prezentului. De acum adresez in fiecare seara o lista cu multumiri.

3. Toate conflictele sunt in interiorul mintii voastre
"Orice conflict ori experienta pe care le vezi in lumea de afara sunt proiectii ale egoului tau. In realitate, lumea este complet in pace si tu iti proiectezi frica de pace asupra lumii. Nu doresti sa-ti rezolvi conflictul interior, dar iti doresti sa scapi de el. Deci, il proiectezi asupra altor oameni si crezi ca ei sunt cei care iti provoaca neplaceri. Ceilalti oameni sunt neutri, panze albe si tu le colorezi cu propriile intelesuri si definitii. Apoi, reactionezi fata de ei ca si cum aceste culori si definitii ar fi reale. Ceilalti in schimb, te trateaza in felul in care te astepti, intr-o profetie auto-implinita."

4. Purificati-va alimentatia
"Toate alimentele au un nivel de vibratie si fiecare ne dorim sa vibram la unda cea mai inalta la care putem accede. Mancati alimente care sa cuprinda fructe si legume proaspete, seminte, samburi, cereale, care au cele mai inalte frecvente de vibratie. Evitati carnea, lactatele, alcoolul, zaharul, ciocolata si cafeina, care au cele mai joase vibratii. Si amintiti-va ca esenta tuturor alimentelor pe care le mancati va afecteaza mult timp dupa ce digestia s-a realizat."

5. Nu daruiti pentru a primi
"Renuntati sa mai tineti evidenta rezultatelor pe care le asteptati cand daruiti. Veti obtine rezultate daruind; aceasta este legea universala. De voi depinde circuitul cauza - efect. In plus, daca asteptati ceva in schimb, atunci nu daruiti cu adevarat nimic: veti avea mereu in minte asteptarea sa primiti ceva inainte de a realiza cu adevarat ceva."

6. Petreceti timp singuri in natura
"Sunetele si mirosurile naturii sunt invizibile, asa ca va duc mental in lumea invizibila a spiritului, unde lucrurile vibreaza mai inalt si mai repede decat materia. Exista proprietati vindecatoare in natura. De asemenea, exista si ingeri ai naturii. Puteti cere ingerilor naturii sa va vindece. Traind in natura veti fi ajutati sa va adaptati la ritmul natural al pamantului si, din moment ce timpul si ciclurile fac parte din tot, veti fi din ce in ce mai scufundati in ritmul vietii."

7. Detasati-va de materie
"Cand sunteti atasati de materie cu gandul, ramaneti atasati de produsele mentalului inferior si, astfel, ramaneti atasati de ego. Nu exista cale de a evita aceasta lege. Mintea legata de materie este mintea egoului. Ingerul pazitor m-a asigurat ca nu e nimic rau cu lucrurile materiale. Materia este neutra. Oamenii au nevoie de lucruri materiale pentru hrana, adapost, haine. Dar atunci cand ne dorim sa posedam doar aceste lucruri si chiar mai multi bani, ne focalizam pe partea inferioara a naturii in loc de sinele nostru."

8. Nu judecati
"Ii judecati pe altii ca o forma de a va proteja pe voi insiva, pentru a-i tine la distanta de voi, asa incat sa nu va apropiati de ei si sa fiti raniti. Un gand coplesitor despre siguranta voastra poate aduce exact lucrul de care va temeti cel mai mult. Dar noi, ingerii, v-am spus ca nu trebuie sa va ganditi la siguranta voastra pentru ca noi va suntem mereu alaturi."

9. Traiti acolo unde constiinta voastra e focalizata
"Daca aveti ganduri rautacioase sau lipsite de dragoste - competitie, invidie sau griji, veti suferi. Voi sunteti constiinta voastra si simtiti efectele focalizarii constiintei voastre. Nu vreti sa suferiti. De aceea, alegeti sa daruiti gandurile voastre rele luminii."

10. In toate lucrurile laudati-l pe Dumnezeu
"Nu cautati glorie pentru voi. In esenta, atunci cand il laudati si glorificati pe Dumnezeu, glorificati si laudati acea parte din voi care este una cu Dumnezeu. Laudandu-l pe Dumnezeu, va mentineti in afara egoului si ramaneti centrati in cea mai inalta stare de constiinta a sinelui vostru."

sursa: www.lumeaingerilor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu