Translate

joi, 16 aprilie 2009

Dejunul Kolath

Dejunul Kolath asigură necesarul energetic, este vitaminizant, mineralizant este uşor digerabil, este delicios şi nu îngraşă.
Se pune la înmuiat de seara făină de grâu integral (150 g) într-un bol de ceramică, de portelan sau de sticla; ideal este ca apa sa fie plata; se pune atata apa cat sa acopere faina. Separat se pune la înmuiat un pumn de stafide uscate.

A doua zi se piseaza miezul a 10 nuci (se pot inlocui cu alune maruntite), se dau pe răzătoare două-trei mere şi se încorporează împreună cu stafidele în făina înmuiată. Se îndulceşte cu miere după gust. Se poate servi cu scorţişoară pisată.

În dejunul Kolath se pot adăuga şi alte fructe (căpşuni, zmeură, etc.) sau morcovi. Opţional se poate adauga putin ghimbir ras. Se ornează cu frunzuliţe de mentă sau busuioc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu