Translate

luni, 9 septembrie 2013

Miracolul impotriva cancerului si a altor boli grave



Medicii nu il recomanda pentru ca este prea ieftin.
Doza recomandată este de 500 ml de apa + suc de la 3 lămâi + 1 lingurita bicarbonat de sodiu. Se consuma pe stomacul gol dimineața , poate fi împărțită în două doze în timpul zilei , dar nu între mese . Se recomanda a fi consumata in fiecare zi, chiar și atunci când boala a disparut , pentru că boala poate recidiva și este important pentru a preveni reaparitia cancerului.

Bicarbonatul de sodiu este unua dintre cele mai alcaline substante. Otto Heinrich Warburg (a primit Premiul Nobel în 1931 pentru teza sa " Cauza principală și prevenirea  cancerului " ) a declarat că " Celulele canceroase trăiesc într-un mediu extrem de acid și lipsit de oxigen . Celulele sanatoase traiesc intr-un mediu alcalin , oxigenat, ce le permite funcționarea normală. A priva o celulă sanatoasa de 35 % din oxigen timp de 48 de ore poate transforma celula in una canceroasa.

Substanțele acide resping oxigenul, pe cand substanțele și celule alcaline atrag oxigenul . Celulele canceroase sunt anaerobe ( nu respira oxigen ) și nu pot supraviețui înprezența unui nivel ridicat de oxigen. In schimb supravietuiesc datorita GLUCOZEI si atata timp cat mediul este lipsit de oxigen.
Tesuturile canceroase sunt acide iar țesuturile sănătoase sunt alcaline. Prin urmare, cancerul ar putea fi nimic mai mult decât un mecanism de apărare care au anumite celule ale corpului pentru a rămâne în viață într-un mediu lipsit de oxigen și acid. "

Dr. Elizabeth Izquierdo: "Eu sunt un medic și eu refuz să cred că numai terapiile radio si chimioterapia te pot salva de cancer ."
Invinge cancerul :
Un aliat nebanuit. In magazinul de langa casa poti gasi Kryptonita ta pentru Cancer .
Cine ar fi crezut ? Banal si foarte ieftin bicarbonatul de sodiu , în conformitate cu cele mai recente și surprinzătoare investigatii de cercetare OPREȘTE si vindeca, cancerul. Și chiar ameliorează semnificativ efectele secundare negative ale chimioterapiei. Specialiștii convenționali, parțial conștient sau inconștient, fac parte din cel mai agresiv aparat financiar de istorie, complexul industrial medical - farmaceutic, sunt convinși că cancerul este un mister de nedeslusit. " Soluția " oferita de medici pentru cancer constă în trei proceduri foarte riscante și extrem de invazive: chirurgie, chimioterapie si radiatii . Soluția cea mai simpla se poate regasi in casa ta .

În cartea sa ," Câștigă războiul împotriva cancerului", autorul ei, Dr. Mark Sircus , abordează problema bicarbonatului de sodiu , care poate fi folosit pentru a salva nenumărate vieți în fiecare zi .
Bicarbonatul de sodiu este cunoscut de mult timp, deoarece este cea mai veche metoda de a accelera revenirea la niveluri normale de bicarbonatului din corp si este , de asemenea, mai ieftin, mai sigur , și, probabil, cel mai eficient medicament disponibil pentru cancer . Bicarbonatul de sodiu dă organismului o forma naturala de chimioterapie care ucide în mod eficient celulele canceroase, fara efecte secundare devastatoare și evitand costurile chimioterapiei conventionale.

Și știi care este problema medicilor de a prescrie acest leac miraculos ? Este foarte foarte ieftin. Din moment ce nimeni nu se poate îmbogăți, și nu poate face o mulțime de bani cu ceva atât de simplu , atunci nu o promoveaza. Atât de simplu și asta este realitatea brutală. Și probabil pana azi nu ai auzit despre acest leac, deoarece este prea simplu și prea
ieftin, și prin urmare, nu incurajeaza nimeni cercetarea si publicarea informatiei.

Comunitatea medicală i-a întors spatele Dr.Simoncini și alți colegi , pentru că el , ca un medic oncolog onest care este un specialist in cancer - a refuzat să folosească metode convenționale pentru pacientii lui si a decis sa foloseasca bicarbonatul de sodiu adminstrar , administrat cu succes cu o rata de vindecare de 99 la suta din cazurile de cancer de san . Și cancerul vezicii urinare poate fi vindecat într -un timp scurt , complet , fără intervenții chirurgicale , chimio sau radiații , folosind numai aparate de infiltrare locală ( similar cu un cateter ), a infuzat bicarbonat de sodiu direct la locul infectat în sân sau vezica urinara. Dar poate fi , de asemenea, consumat pe cale orală .
 
Doza : 1/2 litru de apa + suc de la 3 lămâi +1 lingurita bicarbonat de sodiu.

Intregul articol la:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu