Translate

luni, 12 august 2013

Beneficiile hranei naturale

Elena Nita Ibrian (1920 -2009), a trait 89 de ani foarte bogati si activi, in care a ajutat foarte multa lume aflata in suferinta. Dumneaei spunea: “Hrana naturala cruda intinereste, regenereaza tesuturile si hraneste bucuria de a trai”. (Sursa: Formula As).
“Prin consumul de alimente tratate termic, sangele este puternic otravit. Cei care vor sa scada in greutate, ar trebui sa consume o alimentatie formata integral din cruditati; se elimina astfel obisnuita senzatie de foame. Cand alimentatia ta este curat naturala, adica nefiarta, te simti mai bine si poti efectua MUNCI FIZICE GRELE SI FOARTE GRELE.

Intre cancer si hrana vie exista o legatura stransa. S-a observat ca absenta cruditatilor, deci a enzimelor, influenteaza in mod negativ diviziunea celulelor, care incepe sa scape de sub control; in felul acesta apar celule “gresite”, care se inmultesc haotic si genereaza ulceere, cancere, tot felul de tumori. [...]
Daca enzimele se distrug prin fierbere, conservare sau alte procese, se poate declansa o anormalitate in procesul de inmultire a celulelor canceroase. In concluzie, enzimele obtinute pe cale naturala si nu produsele chimice de sinteza reprezinta singura garantie a sanatatii dvs.
Si un alt punct important, se crede ca aparitia copiilor anormali are drept cauza tot lipsa hranei vii; in lipsa acesteia, se formeaza celule germinative imature sau anormale. De aceea e bine sa se stie ca femeile sterile, dar constitutiv sanatoase, pot da nastere de copii daca consuma o perioada indelungata numai hrana vie.”
 http://ligiapop.com/2010/08/23/elena-nita-ibrian-pionierul-mancarii-fara-foc-din-romania/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu