Beneficiile hranei naturale
Elena Nita
Ibrian (1920 -2009), a trait 89 de ani foarte bogati si activi, in care
a ajutat foarte multa lume aflata in suferinta. Dumneaei spunea: “Hrana
naturala cruda intinereste, regenereaza tesuturile si hraneste bucuria
de a trai”. (Sursa: Formula As).
“Prin consumul de alimente tratate termic, sangele este
puternic otravit. Cei care vor sa scada in greutate, ar trebui sa
consume o alimentatie formata integral din cruditati; se elimina astfel
obisnuita senzatie de foame. Cand alimentatia ta este curat naturala,
adica nefiarta, te simti mai bine si poti efectua MUNCI FIZICE GRELE SI
FOARTE GRELE.
Intre cancer si hrana vie exista o legatura stransa. S-a observat ca
absenta cruditatilor, deci a enzimelor, influenteaza in mod negativ
diviziunea celulelor, care incepe sa scape de sub control; in felul
acesta apar celule “gresite”, care se inmultesc haotic si genereaza
ulceere, cancere, tot felul de tumori. [...]
Daca enzimele se distrug prin fierbere, conservare sau alte procese,
se poate declansa o anormalitate in procesul de inmultire a celulelor
canceroase. In concluzie, enzimele obtinute pe cale naturala si nu
produsele chimice de sinteza reprezinta singura garantie a sanatatii
dvs.
Si un alt punct important, se crede ca aparitia copiilor anormali
are drept cauza tot lipsa hranei vii; in lipsa acesteia, se formeaza
celule germinative imature sau anormale. De aceea e bine sa se stie ca
femeile sterile, dar constitutiv sanatoase, pot da nastere de copii daca
consuma o perioada indelungata numai hrana vie.”
http://ligiapop.com/2010/08/23/elena-nita-ibrian-pionierul-mancarii-fara-foc-din-romania/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu