Translate

vineri, 16 septembrie 2011

Filmul Legea Rezonantei, postat mai jos, arata cum mai ales emotiile noastre ne ajuta sa ne cream propriile destine. Ceea ce gandim este important, dar mai ales ce simtim este important. Daca vrem transformari in viata noastra, sa alegem emotiile pozitive si sa evitam amplificarea celor negative... Daca ne focalizam pe negativ, cu asta vom si rezona, iar daca alegem iubirea, increderea, fericirea, sanatatea, vom rezona cu iubirea, increderea, fericirea si sanatatea. Suntem de fapt energie care detine informatii...
Prin campul nostru energetic influentam spatiul, dar si noi suntem influentati la randul nostru. Practic, suntem intr-o continua stare de emisie- receptie. Din acest motiv, un loc pur din natura ne schimba starea de spirit.
Procesele de rezonanta oculta sunt molipsitoare. Din acest motiv isi are utilitatea Feng Shui. Dar chiar daca nu stii nimic despre Feng Shui, poti experimenta ce inseamna un loc in care iti petreci mult timp in care sa domine dezordinea, inesteticul, sau.. lumina, ordinea, simtul estetic.. Starea ta psihica va fi direct influentata. De loc, dar si de oamenii cu care interactionezi.
Deseori ne mentinem singuri in procese de rezonanta oculta total opuse dorintelor noastre. Si ce e uluitor e ca ne simtim ca acasa intr-o astfel de energie, desi ea este negativa. Si asta din obisnuinta.
Pentru a vedea pe ce frecventa a energiei te afli, fa-ti o lista cu numele prietenilor, rudelor, cunostintelor cu care interactionezi des. In dreptul fiecarui nume noteaza calitatea pe care o dobandesti in prezenta lor.
Astfel poti vedea daca ei iti trezesc stari armonioase sau nu.
Poti sa-ti ridici frecventa alegandu-i pe cei benefici, care te ajuta sa evoluezi, si evita-i pe ceilalti, asta cel putin pana cand vei deveni atat de puternic incat vei putea sa-i ajuti si pe altii.
Daca iti doresti ceva, mergi in locuri care se afla pe vibratii inalte, unde poate altii au reusit sa faca ce si tu iti doresti. Chiar daca nu-ti permiti sa alegi o casa intr-o zona superba, mergi des in plimbare in acele locuri, savureaza energia si atmosfera din acel loc.
Daca-ti doresti sa practici o anumita meserie, du-te sa-i vezi pe cei care deja o practica. Probeaza rochii de mireasa daca iti doresti sa te casatoresti... si lista continua.. Realizeaza un contact fizic si emotional cu dorintele tale.
Convingerile preluate in copilarie de la parintii nostri pot fi o alta piedica in calea fericirii si a evolutiei noastre. Dorintele par doar constiente, insa constiinta e activa doar in proportie de 5%. Restul se afla in inconstient, unde exista si convingeri gresite, care nu sunt ale noastre. Acestea sunt preluate de la altii si ne pot sabota, fara s-o stim- eu nu fac niciodata nimic cum trebuie, nu pot etc.
Primul pas este sa le identificam si sa le notam. Notam propozitiile care ne-au fost spuse cel mai des in copilarie. Permitem apoi emotiilor care apar sa iasa la suprafata! E important ca le-am constientizat, trebuie doar sa le transformam, sa le reformulam pozitiv- ex in loc Nu pot- Eu pot... tot ce este pozitiv.
Reprogramand modul de gandire, gasim alte conexiuni si ne vindecam de ranile trecutului.
Vom lua apoi foaia cu propozitiile negative si o vom arde. Este un mic ritual care nu are legatura cu vrajitoria, dar care are un impact asupra propriului subconstient.
Apoi intram in conexiune cu afirmatiile pozitive.
Nu in ultimul rand sa iertam, pentru a fi liberi. Daca ne tot gandim la cat am fost de raniti, noi aducem iar si iar rezonanta negativa in viata noastra.
E important sa ne acceptam si sa ne iubim si pe noi insine..Aceasta este de fapt cheia. Rezolvand in tine totul, aducand armonia in interiorul tau, armonia va exista si in exterior.
Inainte de culcare este foarte important sa impregnam mintea cu afirmatii benefice, pentru ca mintea se construieste noaptea, nu ziua. Acel moment e cel mai benefic pentru a produce transformari. Sa te uiti la stiri pana adormi este o alegere foarte proasta, tocmai din acest motiv, pentru ca introduci elemente negative in propriul subconstient. Ziarele si stirile care alimenteaza frica ne tin in frecvente joase de vibratie si chiar vom atrage evenimente negative.
Un alt moment important- dimineata, sa meditam si sa ne reamintim cine suntem si ce aspiratii avem. Din nou trebuie evitat ziarul, si trebuie folosit timpul in mod util pentru evolutia noastra.
Cand suntem sanatosi suntem in armonie cu Totul. Din acest motiv, in cazul problemelor de sanatate, regasirea armoniei duce la vindecare. Sa nu uitam ca vindecarea se produce mult mai repede printr-o sustinere afectiva.
Oricum, combinarea medicinei clasice cu cea alternatriva si cu cea complementara e cea mai buna alegere. Efectele meloterapiei sunt de necontestat. Sunetele sacre- mantrele- pot fi folosite pentru ridicarea frecventei energetice si pentru insanatosire.
Pentru a face totul posibil, sa notam sau sa constientizam ce dorinte avem. Sa aducem totul la timpul prezent- sunt..., acum e totul. Nu ne focalizam asupra ce nu ne dorim, ci spre ce ne dorim.
Actionam ca si cand ni s-a implinit deja dorinta.
Sa ne bucuram inainte.
Sa fim recunoscatori lui Dumnezeu pentru asta.
Plini de incredere in loc sa ne indoim.
Sa-i evitam pe cei care ne fac sa ne indoim.
Cand iti doresti cu toata inima ceva, emiti cea mai puternica energie in Univers.
Daca ai putea sa fii oricine, cine ti-ai dori sa fii? Si cine te opreste sa fii ce-ti doresti? Nu uita ca esti scanteie divina..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu