Translate

vineri, 13 februarie 2009

”Sugestionarea pozitiva prin scris nu este o obligatie exclusiva a jurnalistilor din presa scrisa si a scriitorilor. Fiecare persoana trebuie sa sugestioneze pozitiv prin scris. Legiuitorii si guvernantii ar trebui sa elaboreze legi si ordonante care sa nu sugestioneze negativ cetatenii (....).

Din pacate, majoritatea nu cunosc psihologie si sugestioneaza negativ, prin prezentarea celor mai abjecte, mai irationale si mai bestiale aspecte din societate.
Eu stiu sigur ca scriitorul trebuie sa sugestioneze pozitiv cititorii si sa contribuie la pozitivarea mentalului colectiv national.(...)
Sugestionarea pozitiva prin imagini video insotite de mesaj verbal ori scris ar trebui sa constituie preocuparea de baza a patronilor de posturi de televiziune. Cel putin o ora pe zi acestia ar trebui sa transmita numai sugestii pozitive menite sa influenteze in bine spiritele oamenilor si sa pozitiveze mentalul colectiv. “

Pavel Corut- “Secretele varstelor de aur”

5 comentarii:

  1. Marta, ei deja fac sugestionare... negativa

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate asa e, dar cat timp mai sunt voci care striga, e mai bine dact nimic. Asa se mai trezesc unii..

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, precum Ioan in pustie... :) Calm, liniste, armonie = blogul tau. Am fost uimit sa vad ca exista din 2007... Succes in continuare ! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Oo ai scris si despre Nibiru, foarte frumos... Noi o sa ne adapostim prin pesteri probabil ca nu face nimeni nimic ... :)

    RăspundețiȘtergere